SÄLJ DIN BIL

Bilhallen hos Premium Bil i Uppsala där det finns lyxiga bilar till salu

Sälj din bil

Fyll i formuläret för att få rätt pris för din bil redan idag.
Det är kostnadsfritt att fylla i formuläret och icke-bindande.

[gimlitform id=4177]

Sälj begagnad bil till oss

Ska du sälja eller byta bil finns det möjlighet att sälja din bil till oss. Med lång erfarenhet av att köpa och sälja bilar kan vi erbjuda dig en snabb och smidig affär och ett bra pris för din bil. Vi letar hela tiden efter bra bilar i gott skick som kan vara av intresse för våra kunder. För att vi ska kunna erbjuda våra kunder bra bilar ställer det såklart också krav på vilka bilar vi köper in. Vi köper och säljer många olika typer av bilar av olika märken och modeller, men förutsätter att bilen är i gott skick utan större defekter. Innan vi tackar ja till en eventuell affär och erbjuder ett pris för din bil gör vi alltid en grundlig värdering.

Värdet för din bil baseras på bilens märke, modell, miltal och utrustning och allmänt skick. Några exempel på faktorer som kan påverka priset är bland annat repor, rost, kvaliteten på fälgar och däck samt eventuella fel på bilen. Bilens värde kan också komma att påverkas av exempelvis antalet tidigare ägare, besiktningshistorik och om bilen är importerad eller svensksåld. När vi värderar din bil görs det av kunniga medarbetare som känner till din bilmodell och den aktuella marknaden.

Vill du prata direkt med våra säljare?
Följ knapparna nedan.

Lyxiga bilar till försäljning i bilhallen hos Premium Bil

Byta in bil

I samband med att du köper bil hos oss finns alltid möjligheten att byta in din gamla bil. Med ett inbyte menas att vi övertar din gamla bil i utbyte mot en ny, vilket gör att värdet på din gamla bil dras av på priset för den nya bilen. Det finns många fördelar med att byta in din bil i samband med köp av en ny bil. Att försäljningen av bilen går snabbt och är smidig är ett stort plus då du själv slipper engagera dig i annonsering, kontakt med potentiella köpare och visning av bilen. Genom att sälja din bil till oss får du avdrag på priset på din nya bil och du slipper vara ägare till fler bilar under tiden du försöker sälja den gamla. Att byta in bilen i samband med köp av ny bil gör att du helt kan koncentrera dig på den nya bilen utan att känna stress över att bli av med den gamla.

Snabb värdering av bil

Om du är intresserad av att byta in din bil eller sälja din bil till oss är det enkelt att få den värderad. Det enda du behöver göra är att fylla i bilens uppgifter i formuläret här nedan, så återkommer vi så snart vi kan. För att få en korrekt värdering av din bil är det viktigt att uppgifterna du fyller i stämmer. Skulle det bli aktuellt med en affär kommer vi även att besikta bilen på plats och kontrollera att skick, miltal och utrustning stämmer överens med uppgifterna du lämnat tidigare.

Om allt ser bra ut och stämmer överens med tidigare uppgifter samt att du som säljare godtar det pris vi erbjuder för din bil kan affären genomföras snabbt och smidigt. Du som säljare har pengarna på kontot ett par dagar efter genomförd affär.

Följande faktorer spelar in för värderingen av din bil:

  • Bilens allmänna skick
  • Hur långt bilen har gått
  • Bilens utrustning
  • Hur marknaden ser ut
  • Servicehistorik

Är du som kund inte nöjd med vår värdering har du alltid möjlighet att tacka nej till vårt bud på din bil. Vi förbehåller oss även rätten att tacka nej till din bil om den inte passar oss och vår kundkrets. Har du frågor eller funderingar kring inbyte eller försäljning av din bil är du välkommen att kontakta oss.

Varför ska du sälja din bil till oss?

Vi är specialister inom sport- och premiumbilar. Du får en personlig värdering över telefon samt ett pris direkt vid samtalet. Affären sköter vi helt och hållet åt dig tryggt och digitalt.

Beställ en kostnadsfri värdering

Fyll i formuläret för att få rätt pris för din bil redan idag.
Det är kostnadsfritt att fylla i formuläret och icke-bindande.

[gimlitform id=4177]