Bilverkstad för lyxiga bilar i Uppsala. Kontakta oss idag

Bilverkstad i Uppsala

Fyll i formuläret för att få tillgång till 20% rabatt på ditt nästa verkstads ärende redan idag.
Även alla nykunder får 20% rabatt vid bokning.
Efter verkstadsärendet ingår ett års garanti samt fri assistansförsäkring i hela 12 månader.
Det är kostnadsfritt att fylla i formuläret och icke-bindande.

Din lokala bilverkstad i Uppsala för både exklusiva och vanliga bilar

Välkommen in till vår bilverkstad i Uppsala för att få hjälp med service och reparation på din bil. Vi tar emot många olika typer av bilar, både vanliga bilmärken och exklusiva bilar som Ferrari, Jaguar, Porsche, Lamborghini och Mercedes. Hos oss får du hjälp med din bil av utbildade mekaniker med lång erfarenhet i bilbranschen. Våra mekaniker har ett stort bilintresse och är alltid måna om att reparera din bil på ett korrekt och hållbart sätt.

När du lämnar in din bil till oss på Premium bil för reparation eller service gör du ett bra val. Vi erbjuder hög kvalitet på våra tjänster till bra priser och ser till så din bil snart är i toppskick igen. Vi servar och reparerar flera exklusiva bilmärken som det kan vara svårt att få bra hjälp med hos andra bilverkstäder i Uppsala som inte är specialiserade på dessa märken, men vi tar oss också an mer vanliga bilmärken. Vi använder reservdelar av hög kvalitet lämpade för just din bil och dokumenterar all genomförd service i bilens servicebok.

Vill du hellre prata direkt med vår verkstad? Följ knapparna nedan.

Bilverkstad för lyxiga bilar som Lamborghini, porsche och Ferrari. Besök oss i Uppsala

Bilverkstad för exklusiva bilar i Uppsala

Som återförsäljare av exklusiva bilar vill vi tillgodose våra kunder med bra service även efter en avslutad bilaffär. Därför har vi valt att öppna upp en bilverkstad i Uppsala som specialiserat sig på just lyxiga bilmärken.

De flesta bilverkstäder i Uppsala tar emot nästan alla vanliga bilmärken och modeller men är sällan speciellt erfarna eller kunniga kring de lyxigaste bilmärkena. Vi vill att du som äger en exklusiv bil ska kunna få samma högklassiga service som du och din bil förtjänar, och som inte går att få hos så många andra bilverkstäder. Vi är en av få bilverkstäder i Uppsala med möjlighet att beställa hem och montera originalreservdelar Ferrari, Jaguar, Porsche och Lamborghini.

Service

Du kan lämna din bil till vår bilverkstad i Uppsala för rutinärenden som årlig service, däckbyte, byte av torkarblad med mera. När vi utför service på din bil kontrolleras alla bilens viktiga funktioner, så som lampor, vätskor, byte av olja och oljefilter med mera. Vilken typ av service som behöver utföras och vilka punkter som ska åtgärdas finns dokumenterade i bilens servicebok. Dessa kan variera från bil till bil men också beroende på vilken service i ordningen det är som genomförs. Vad som gäller för just din bil har våra mekaniker koll på.

Hur ofta bilen kräver service beror på hur långt du kör. En riktlinje brukar vara cirka en gång per år men om antalet mil du kör är högre än genomsnittet kan du behöva utföra service oftare än så. En bilservice är ett nödvändigt underhåll för att bilens prestanda ska bibehållas under lång tid. Vid en service kontrollerar vi många av bilens viktiga funktioner som lampor, vätskor, byte av olja och oljefilter med mera.

Reparation

Det händer att även bilar av hög kvalitet går sönder. Ibland är felet uppenbart men ibland kan det vara svårt som bilägare att sätta fingret på exakt vad som är fel med din bil. I vår bilverkstad i Uppsala genomför vi felsökning och reparation på många olika typer av bilar. När felet är lokaliserat kan våra erfarna bilmekaniker reparera bilen till ett bra pris. Hur lång tid reparationen tar beror på vad som är fel och vilka reservdelar som behövs. I många fall går det ganska snabbt och bilen kan vara klar inom några timmar, i andra fall behöver vi beställa hem reservdelar och reparationen tar då lite längre tid. Vid reparation av bil följer vi alltid tillverkarens anvisningar.

Vill du boka tid i för service eller reparation i vår bilverkstad i Uppsala är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta en tid som passar dig.

Erbjudanden bilverkstaden

Fyll i formuläret för att få tillgång till 20% rabatt på ditt nästa verkstads ärende redan idag.
Även alla nykunder får 20% rabatt vid bokning.
Efter verkstadsärendet ingår ett års garanti samt fri assistansförsäkring i hela 12 månader.
Det är kostnadsfritt att fylla i formuläret och icke-bindande.