fbpx
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Premium Bil hjälper dig att sälja din älskade bil.​

Hos Premium Bil förstår vi att livets förändringar ibland kräver att man gör plats för nya drömmar eller behov. Som experter på biltrading är vår huvudverksamhet att hitta, köpa och sälja kvalitativa bilar. Vår passion och expertis inom bilhandel, kombinerat med ett omfattande kontaktnät över hela Europa, gör oss unikt lämpade att framgångsrikt sälja din bil snabbt, smidigt och till rätt pris. Om du äger en bil i toppskick, med en gedigen historik och full dokumentation, är vi intresserade av att antingen köpa den direkt till vårt lager eller hitta den perfekta köparen genom vår kommissionsförsäljning. Vårt mål är att varje säljare ska vara helt nöjd, och vi strävar efter att göra din försäljningsprocess så bekymmersfri som möjligt. Låt oss på Premium Bil ta hand om din bilförsäljning och dra nytta av vår expertis och vårt stora europeiska nätverk.

Enligt våra kunder.

Vi ger alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd.

5/5
Bra bemötande och smidig affär. Seriöst att en tekniker kom på plats och kollade igenom hela bilen innan affären slutfördes. Det känns seriöst mot nästa köpare.
Robert Nyman
Google omdöme*
5/5
Jag är mycket nöjd med Premium Bil. De tog hand om min Porsche på ett professionellt sätt, erbjöd konkurrenskraftiga priser och levererade enastående service!
Hoody Muyinga
Google omdöme*
5/5
Mycket trevligt bemötande! Säljaren startade en corvette till min 3årings förtjusning. Det är dom små sakerna som gör helheten!
andreas gustavsson
Google omdöme*